Consultanta in Achizitii Publice

Stiu ca este destul de dificil sa faci primii pasi in acest domeniu vast al achizitiilor si de aceea iti vin in ajutor cu raspunsuri la toate provocarile intampinate in procedurile de achizitie publica.

achizitii-publice
Te pot ajuta la elaborarea documentatiei necesare, la intocmirea ofertelor tehnice sau financiare solicitate pentru participarea la procedurile de achizitie publica in calitate de ofertant.
 
Mai mult, iti ofer consultanta pe tot parcursul derularii procedurii de achizitie publica, pe intreaga perioada de elaborare si depunere a ofertei on-line pe platforma SICAP sau off-line, precum si pe perioada de evaluare a ofertelor.
 

Aceast serviciu iti ofera consultanta in operarea pe platforma SICAP, ca e vorba de o procedura complexa sau doar publicarea unor repere in catalogul electronic si acceptarea de oferte.

Nu sti cum sa creezi un cont nou pe SICAP sau cum sa criptezi documentele cu semnatura electronica? Te pot ajuta si aici.

Am peste 6 ani experienta in Achizitiile Publice, sute de achizitii castigate si multe ore de training oferite in acest domeniu.

Daca vrei sa te acreditezi ca Expert Achizitii Publice, inscrie-te aici.